Termeni si Conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

1.       Preambul

Secțiunea “FORUM” a site-ului www.codlea-info.ro a fost creată din dorința de a răspunde solicitărilor cetățenilor, de a-i ajuta să găsească răspunsuri și soluții la sesizările și reclamațiile acestora, rezolvări la problemele ridicate, iar Codlea Info să înțeleagă nevoile cititorilor săi.

Opiniile, articolele, sondajele, comentariile și documentele publicate în acest forum nu reprezintă poziția oficială a Codlea Forum/Codlea Info, ci a utilizatorilor care le publică.

2.       Acceptarea condițiilor

Folosirea acestui forum, aparținând Codlea Info presupune acceptarea în totalitate a termenilor și conditiilor expuse mai jos. Condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, fără notificare prealabilă a utilizatorlor. Aceștia vor avea acces permanent la termeni și condiții pentru a le putea consulta în orice moment.

În cazul în care nu sunt de accord cu condițiile stabilite, utilizatorii pot alege să nu mai publice în forum.

Administratorul Codlea Info nu își asumă nicio răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită inexactității informațiilor publicate sau existente pe site, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate prin intermediul forumului nostru, dumneavoastră acceptați că administratorul site-ului www.forum.codlea-info.ro va fi absolvit de orice vină.

Prin intermediul forumului Codlea Forum, utilizatorii au acces la diverse informații utile, pot crea topicuri, subiecte noi, articole, întrebări, comentarii și recomandări, pot participa la discuții referitoare la produsele și serviciile oferite. Se recomandă scrierea corectă din punct de vedere gramatical la crearea unui articol pentru a evita solicitarea editorilor forumului de a interveni. În cazul postărilor, exprimării opiniei de orice natură, aveți posibilitatea de a corecta prin editare în termen de 5 min de la momentul publicării. Vrem să credem că FORUMUL este oglinda unei comunități.

3.       Obligațiile părților

Obligațiile administratorului:

a)      va depune toate diligențele rezonabile pentru realizarea scopului forumului, dar nu își asumă nicio responsabilitate în privința conținutului mesajelor/informatiilor transmise de utilizatori;

b)      va depune toate eforturile ( tehnic sau de altă natură ) pentru funcționarea în bune condiții a forumului;

Obligațiile utilizatorului:

a)      utilizatorul are obligatia de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când acesta postează un articol sau adaugă un comentariu. În cazul în care administratorul  are motive să suspecteze că aceste informatii nu sunt reale, își rezervă dreptul de a nu publica acel articol sau comentariu;

b)      utilizatorului îi este interzis să creeze și/sau să folosească mai multe conturi (clone);

4.       Reguli generale

Administratorul are dreptul de a nu aproba un articol sau comentariu dacă:

a)      încalcă dreptul de autor;

b)      este obscen, grosolan, imoral, injurios, amenințător, indecent, aduce atingere sau este în masură să aduca atingere anumitor persoane, interese sau relații sociale;

c)       conține oferte comerciale;

d)      conține nume, numere de telefon, adrese de domiciliu, adrese web ale unor societăți comerciale, persoane fizice sau alte entități care au spre vânzare produse, fără un contract comercial cu Codlea Info;

e)      promovează prin orice mijloace, orice tip de publicitate nesolicitată, neautorizată sau mesaje nesolicitate cu scop de marketing ( spam ), link-uri, scrisori, etc.;

f)       conține numere de telefon sau adrese ale unor persoane fără a avea acordul acestora;

g)      conținutul se regăsește deja pe forumul Codlea Forum;

h)      conținutul reprezintă un mesaj privat de la un alt utilizator al forumului;

i)        încalca termenii și condițiile forumului;

j)        conține informații despre care administratorul consideră că sunt false;

k)      nu corespund ( din punct de vedere al administratorului ) scopului pentru care acest forum a fost creat;

l)      conține insinuări și nu are un caracter explicit;

Administratorul forumului Codlea Info poate corecta și edita un articol sau comentariu postat de un utilizator, dar fără a schimba sensul și înțelesul acestuia.

În cazul în care dorești să ștergi un articol sau un comentariu deja aprobat și postat, trimite un email la forum@codlea-info.ro.ro în care să specifici intenția de a șterge sau modifica articolul sau comentariul. Dacă atunci cand ai postat comentariul nu ai folosit o adresă de email valabilă, comentariul nu mai poate fi șters sau modificat.

In cazurile in care administratorul site-ului Codlea Info apreciaza ca un utilizator nu respecta conditiile si termenii de utilizare sau a adus ori poate sa aduca atingere in orice mod scopului forumului, administratorul poate restrictiona accesul utilizatorului la forum.
Restrictionarea poate insemna:

  • stergerea mesajelor al caror continut nu respecta termenii si conditiile forumului;
  • suspendarea temporara sau permanenta a contului si a tuturor informatiilor pe care le contine;
  • stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile forumului Codlea Forum;

Restrictionarea accesului utilizatorului poate sa fie sau nu precedata de avertismente, in functie de aprecierea axclusiva a administratorului site-ului Codlea Forum.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile https://forum.codlea-info.ro. Administratorul Codlea Forum nu are nicio responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii acestui site.
Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un articol sau un comentariu, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forum ( sau va fi contactat providerul de servicii Internet ). Aceasta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestori termeni si conditii.

5.       Limitari de ordin tehnic al serviciilor

Administratorul Codlea Info nu isi asuma nicio reponsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

6.       Raspunderea utilizatorilor

Intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile care sunt publicate/transmise pe Internet de catre utilizator in contul sau sau pe acest forum, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorilor.

7.       Incheierea acordului

Administratorul Codlea Info isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Codlea Info isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. In cazuri execptionale, Codlea Info isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice monent.